امدادرسانی در حوادث جاده ای
امدادرسانی به حادثه برخورد یک دستگاه وانت پیکان و یک دستگاه خودرو پژو 206
نجاتگران پایگاه امداد و نجات بین شهری اسدلی شهرستان اسفراین کار امدادرسانی به حادثه برخورد دو دستگاه وانت پیکان و پژو 206 را در محل روستای آب بخش انجام دادند.
نجاتگران پایگاه امداد و نجات بین شهری اسدلی اسفراین کار امدادرسانی به حادثه برخورد یک دستگاه وانت پیکان و یک دستگاه خودرو 206 را انجام دادند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خراسان شمالی به نقل از مرکز کنترل هماهنگی و عملیات(EOC) هلال احمر به دنبال تماس تلفنی با ندای امداد 112 هلال احمر استان مبنی بر برخورد یک دستگاه وانت پیکان با یک دستگاه خودرو پژو 206 در کیلومتر 21 محور اسفراین به بجنورد در محل روستای آب بخش، نجلاتگران پایگاه امداد و نجات بین شهری اسدلی با دو خودرو آمبولانس و ست نجات و پنج نفر نجاتگر در قالب دو تیم نجات در جاده در ساعت 19:18 روز 7 اسفند ماه به محل اعزام و بعد از پنج دقیقه در محل حادثه حضور پیدا کردند.
سید مصطفی صالح پور معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان شمالی در این باره گفت : این حادثه تعداد پنج مصدوم در بر داشت که یک نفر فوتی از سرنشینان با بهره گیر از ست نجات هیدرولیک توسط نجاتگران هلال احمر رها سازی گردید و چهار مصدوم دیگر توسط آمبولانس های هلال احمر و مرکز فوریت های پزشکی 115 به بیمارستان امام خمینی(ره) اسفراین انتقال داده و پایان عملیات در ساعت 20:28 اعلام شد.
